Samenwerkingsverband van Oracle specialisten

Grid-IT is een actief samenwerkingsverband tussen een groep Oracle specialisten met een opgetelde vakkennis en ervaring van meer dan 150 jaar Oracle. Daarbij gaat het niet slechts om installeren, configureren, upgraden, optimaliseren, integreren en de inrichting van het dagelijks beheer, maar ook om kennis van het enorme scala van mogelijkheden dat de toepassing van Oracle applicaties met zich mee brengt. Ook op de gebieden van migratieprojecten, bedrijfszekerheid, oplossen van storingen, herstel en security heeft Grid-IT veel in huis.

Kernbegrippen

Binnen ons team zijn openheid, respect en vakkennis kernbegrippen. Dat vragen we van elkaar en dat dragen we ook uit naar onze klanten.

Flexibiliteit in een snel veranderende wereld

Wij zijn ons er zeer scherp van bewust dat het ICT-landschap in een hoog tempo evolueert naar steeds complexere oplossingen en dus evolueren wij mee. Het op peil houden van onze kennis is geborgd door regelmatige interne kennissessies en eigen studie.

Netwerk

Grid-IT bestaat uit Oracle specialisten die als zelfstandig ondernemer de voordelen zien in een hechte samenwerking. Gezamenlijk staan we sterker, zowel naar een klant toe als voor onszelf. Voordelen die we door de samenwerking realiseren zijn legio, waaronder een sterk netwerk, diepgaande kennis, financiële afwikkeling en teamgeest.

Partner in uitdagingen

Grid-IT is geen willekeurig ingehuurde werkkracht maar is een waardevolle partner in uw IT-uitdagingen.

Collega’s gezocht

Wij staan nog steeds open voor groei. Op dit moment willen we het team graag versterken met collega’s die kennis en ervaring bezitten op het gebied van Oracle Weblogic, Enterprise Manager Cloud Control, Datawarehousing, E-business suite, Apex, Security en RAC expertise.

Zelfstandige ondernemers die hun vak verstaan en de senior vaardigheden bezitten voor het vervullen van leidende rollen in projecten en consultancy trajecten.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren, neem dan contact met ons op.

Samenwerken

Grid-IT wil de samenwerking uitbreiden met ondernemers, die als team willen samenwerken. Ondernemers die bestaansrecht zien in deze werkwijze en zich willen inzetten, zodat ook andere speerpunten concreet zichtbaar worden.

Ondernemer zijn betekent voor sommigen ook ondernemer worden. Een pad dat je wilt inslaan en waarin je wilt groeien. Dus een keuze voor de toekomst en een waarbij wij je uiteraard ondersteunen.

Real Application Clusters is een speerpunt dat op dit moment concreet is uitgewerkt. Daarnaast wordt gewerkt aan Datawarehousing, waarin technische oplossingen voor datawarehouses centraal staan. Door middel van websites per speerpunt willen we deze kennis uitdragen aan de buitenwereld. De ondernemers van Gtif-IT zijn zelf gezamenlijk verantwoordelijk voor het ontwikkelen van deze speerpunten.

Team

Bernhard de Cock Buning
Bernhard de Cock Buning
Ervaring met Oracle sinds 1995.
Specialismen: Multitenancy, Dataguard, RAC, ASM, Exadata, Unix/Linux, Upgrade.
Verzorg diverse trainingen zoals New Features, Data guard en RAC.
Ingo Wevers BSc CISSP
Ingo Wevers BSc CISSP
Ervaring met Oracle sinds 1995.
Specialismen: APEX ontwikkeling en beheer, Database en Security.
Voorkeur voor lange projecten gecombineerd met korte consultancy klussen.